tiistai 2. lokakuuta 2012

Arki alkaa muotoutua

Tosiaan, nyt vihdoin alkaa tuntua että elämässä on osittain rutiineja niin koulussa kuin vapaa-aikanakin. Koulun puolella ensimmäiset vahearvestused (välikokeet) on suoritettu ja uusia on tiedossa jatkuvan tasaisella syötöllä, melkeinpä joka viikko jotain. Koulun ulkopuolella toimin Suolet ry:n tokokouluttajana ja sain tänä syksynä ohjattavakseni kaksi ryhmää, joista toisen kanssa treenaillaan arkitottista ja toisen kanssa valmistellaan starttia alokasluokassa. Tänään oli ensimmäiset kerrat ja oma pentukin pääsi mukaan totuttelemaan siihen että välillä pitää odotella omaa vuoroaan ennen kuin päästään reeniin. Pentu ihastutti ja vihastutti hetken ajan lauleskelulla ennen kuin alistui kohtaloonsa ja asettui seuraamaan muiden treeniä :D Treenien välillä ja lopuksi Wäinökin pääsi leikkimään toko -koiraa perusasento/seuruu/luoksetulo/liikkeestä seis -treenillä ja oli oikein tubli :)

Matka treeneihin taittui aikataulun tiukkuudesta johtuen bussilla. Lisähaasteen tähän toi se että Virossa bussilla matkustavilla koirilla edellytetään kuonokoppaa. Niinpä tämäkin puolivuotias monsteri sai tänään ihkaensimmäisen "suukorvin". Olipahan allekirjoittaneellekin ensimmäinen kerta kun moisen ostoa piti miettiä ja kesti hetken ennen kuin oikean kokoinen ja mallinen koppa lopulta löytyi hyllystä:

Minu hirmutav kutsikas (minun pelottava pentuni) :D




Koulun arki noudattelee näitä aikatauluja (oman ryhmäni kohdalla) :

Ma 
8-10 Etologia/Eläinten hyvinvointi -luento (toista 1. ja toista 2. tsüklissä)
10-13 Biokemian luento

Ti
8-10 Histologian käytäntö
10-12 Histologian luento
12-16 Anatomian labra

Ke
9-13 Biokemian labra
13-14 tauko
14-17 Koirakurssi -luento (sis. kasvatus, jalostus, ruokinta, kouluts jne.)

To
8-10 Fysiologian luento
10-13 Fysiologian labra
13-15 Mikrobiologian labra

Pe
Vaba (jälleen kerran, varattu itsenäiseen opiskeluun ja anatomian labrassa vierailuun)

Tämän lisäksi muutamana päivänä on omat tokotreenit ja perjantaisin paljon odotettu AGILITY! Pääsimme mukaan pentu-/alkeisryhmään ja ensimmäiset treenit ovat tulevana perjantaina :) Yksi syy juuri kooikerhondjen hankkimiseen oli kultaisennoutajan kanssa syttynyt kiinnostus agilityyn ja nyt se vihdoin aloitetaan Wäinön kanssa, saas nähdä kuinka meidän käy :D

Kotiuduimme juuri treenistä kotiin syksyisen tihkusateen keskeltä. Koira käpertyi pöydän alle nukkumaan jalkojeni päälle, nyt on siis mitä mainioin hetki kertailla vähän biokemiaa huomiselle labratunnille...  Lisää kuulumisia jälleen kun jotain raportoitavaa on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti