keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

3 viikkoa!

Siis alle kuukauden päästä olen opiskellut vuoden eläinlääketiedettä ja pääsen odotetulle (ja vähän ansaitulle) pitkälle kesälomalle Suomeen! :) Toivoa vahvisti tämän päivän anatomian vastaaminen, jossa sain suoritettua rästiin jääneet sünoviaalmoodustised pois häiritsemästä. Kahden viikon päästä ruuansulatus ja siitä viikon päästä hengitys. Sitten on kaikki anatomian vastaamiset tehty ja pääsee keskittymään eksamiin lukemiseen!

Kevätfiilistä ja toivoa siitä että kesä tulee tänäkin vuonna lisää se että Tartossa on oikeasti jo lämmin. Tänään 15 astetta, mutta enemmän odotan perjantaille lupailtua 20-21 astetta! :)) Lauantai-iltana lähden sukulaisten tarjoamalla kyydillä Suomeen vapun viettoon. Ensin on pyörähdettävä koiranäyttelyssä ja maanantaina suuntana on jyväskylä, jossa vietän vappuaaton hyvässä seurassa. Tiistaina olisi luvassa paluumatka lisätyllä hyvällä seuralla ja keskiviikkona lento takaisin koulun penkille. Mutta paluu ei haittaa enää ollenkaan, kun ensimmäisen vuoden loppusuora on lähellä! Toivotaan vaan että jäljellä olevat välitentit menevät suunnitellusti ja lupa osallistua eksameille kevään aikana annetaan...

Ajattelin kirjoittaa tällaisen lyhyen "olen yhä olemassa" -julkaisun, kun blogi on jäänyt vähälle huomiolle viime viikkoina. Luulen että kun luennot alkavat koko ajan enemmän putoilla pois aikataulusta ja alan lueskella tentteihin kotona, minulla on aikaa päivitellä kuulumisia enemmän :)

Pääsykoeihmisilläkin on kuukauden putki vielä edessä, nyt olisi hyvä aika pitää päivä tai kaksi ihan vaan tyhjäpäistä lomaa hakemisesta. Tähän asti kerätty laskurutiini ei valu päästä pois, enemmänkin opiskelumotivaatio saattaa parantua kun keventää välissä päivän verran ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti