sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Lazy Sunday...



Nyt kun näitä laiskoja päiviä voi vielä viettää niin totta kai käytän vapaat johonkin muuhun kuin kouluun ;D Vapaaillan tehtävälistaan kuuluu myös blogin päivitys, seuraa siis melkoisen kuvapitoinen update Tarton kuulumisista.

Arkielämän kuviot alkavat pikkuhiljaa asettua ja nyt tuntuu jo siltä että ollaan taas kotona Tartossa :) Koulu alkoi menneellä viikolla tosissaan kun kaikki luennot ja praksat järjestettiin lukkarin mukaan (tottuukohan noihin 10h päiviin ikinä...) ja päiviin on tullut tietty rutiini juurikin koulun ansiosta. Keskiviikkona järjestettiin suomalaisten uusien opiskelijoiden fuksiaisten toiminnallinen osuus, josta 2. vuosikurssin opiskelijat ovat vastuussa. Allekirjoittaneen osaksi jäi siis vain ilmaantua paikalle ihmettelemään mitä tänä vuonna oli meidän pienten rebasten (=fuksien) pään menoksi keksitty. Wäinö pääsi myös mukaan iltalenkille (tapahtumapaikkana oli siis Raekoja plats ja sen ympäristö) joten koirakin sai kätevän häiriötreenin.

Virallinen valvoja oli mukana tehtävärasteilla ;D

Lauantaina Tartossa järjestettiin Maarjalaat eli eräänlaiset käsityöläismarkkinat, johon saivat osallistua erilaiset maatilat ja käsityöalojen edustajat. Myynnissä oli siis kaikkea taimista ja matoista aina koruihin ja erilaisiin ruokiin. Sovimme luokkakavereiden kanssa että lähdemme yhdessä tutustumaan toriin ja löytyihän sieltä vaikka mitä kivaa! Oli hauska huomata kuinka paljon yleensä tyhjälle Raekoja platsille tulee elämää yksipäiväisten markkinoiden mukana :)

Rento viikonloppu jatkui myös tänään kun aamulla sai herätä ilman herätyskelloa, minkä jälkeen käytiin Wäinön kanssa pitkällä lenkillä autiolla(!) Toomemäellä ja Tarton keskustassa. Kotona oli aikaa järjestellä erilaisia pikkuasioita ja valmistautua rauhassa illan teatteriin. Kävimme luokkakaverini N:n kanssa katsomassa Vanemuisen teatterissa Thriller - Tribute to Michael Jackson -esityksen ja ihastuin välittömästi! Tämä ilta onkin mennyt osittain fiilistellessä Jacksonin musiikkia :) Seuraava musikaalikin on jo päätetty - Vanemuisella kun esitetään syksyllä muun muassa Greasea!

Näitä lenkkimaisemia tuli kesän aikana ikävä!

Toomemäeltä näkee Raekojalle

Wäinö, Wilde ja Vilde :D


Vaikka koulua en ole ihan kauheasti ajatellut viikonlopun aikana niin on sitä tullut vähän kertailtua mm. perusjuttuja anatomiasta (kummasti nekin katoaa kesällä päästä kun niitä ei käytä). Myös virologian ja endokrinologian kirjoja olen availlut, jotta ei olisi niin paljon työtä kun ensimmäiset välikokeet tulevat eteen. Mitään allnighter -opintoputkea ei kuitenkaan vielä tarvitse pitää, joten loppuilta sujuu ihan mukavasti Pirates of the Caribbean -leffan ja musiikkifiilistelyjen parissa :))

Endokrinologian perusjuttuja

Anatomian kirja ja käytännön malli vieressä


Edelleenkin saa laittaa mailiin tai tänne blogiin kysymyksiä liittyen opiskeluun eläinlääkiksessa ja elämään Tartossa, vastaan teille mielelläni. Niin ja tietysti kommentitkin blogista ovat tervetulleita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti